رئیس دیوان محاسبات:
پرونده تخلف شركت نفت برای سال ۸۹ تا ۹۴ است
كارت خوب: رئیس دیوان محاسبات با اشاره به اینكه پرونده تخلف شركت نفت در بخش بانكرینگ برای سال های 89 تا 94 است، اظهار داشت: این پرونده 12 خوانده دارد كه وزیر نفت جزو این خوانده ها نیست.
به گزارش كارت خوب به نقل از مهر، عادل آذر امروز در حاشیه مراسم روز حسابدار درباره تخلف شركت ملی نفت گفت: گاهی بعضی از خبرها به شكلی منتشر می شوند كه اصل واقعیت را انعكاس نمی دهند. روال معمول ما این است كه حسابرسی یا دادسرای دیوان محاسبات با بررسی هایی كه انجام می دهد نوع تصمیم گیری دستگاه ها را تخلف عنوان می كند.
رئیس دیوان محاسبات اضافه كرد: خبری كه درباب تخلف شركت ملی نفت منتشر گردید در امتداد نامه دادستان دیوان محاسبات بود كه طبق گزارش حسابرسی بخش نفت دیوان محاسبات تهیه شده بود.
وی افزود: دادستانی دیوان محاسبات اعتقاد دارد در بخش بانكرینگ قانون رعایت نشده است اما وزارت نفت خلاف این را می گوید و معتقد می باشد قوانین رعایت شده اند. منظور ما از عدم رعایت قانون یعنی عدم توجه به سهم صندوق توسعه ملی، سهم نفت و سهم خزانه.
آذر اظهار داشت: خوانده این تخلف ۱۲ نفر است و زنگنه، وزیر نفت جزو خوانده ها نیست. این پرونده برای سال ۸۹ تا ۹۴ است. این پرونده جرم نیست بلكه تخلف است.
تفریغ بودجه ۹۷ هفته اول بهمن به مجلس می رود
عادل آذر در مورد تفریغ بودجه ۹۷ اظهار داشت: گزارش نظام پرداخت ارز، گیرندگان ارز برمبنای دسته بندی های كالایی ازجمله خوراك دام به واسطه گزارش تفریغ بودجه ۹۷ در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.
رئیس دیوان محاسبات كشور اضافه كرد: این گزارش تا اختتام دی ماه و هفته اول بهمن در صحن علنی قرائت می شود. ما در این گزارش حسابرسی عملكرد را نیز مورد توجه قرار داده ایم.
وی اضافه كرد: بیشتر محورها در ارتباط با كسانی است كه ارز را گرفته اند و بیت المال ضرر و زیان وارد كرده اند همین طور نحوه قیمت ها و كسانی كه ارز گرفته اند و مابه ازای آن كالا وارد كرده اند ارزیابی شده است.
آذر همین طور اظهار داشت: انضباط مالی و مراقبت در دخل و خرج در استان های ما بهتر از دستگاه های ملی ماست.
پرونده كشت و صنعت مغان در هیات مستشاری
آذر درباره خصوصی سازی ها گفت: پرونده كشت و صنعت دشت مغان یكی از مهمترین پرونده های خصوصی سازی است كه رای نهایی این پرونده تا آخر سال صادر می شود. این پرونده الان در هیات مستشاری است.
وی افزود: همین طور پالایشگاه كرمانشاه نیز دیگر پرونده مهم خصوصی سازی در دیوان محاسبات است.
سامانه ثبت حقوق و مزایا كامل نیست
رئیس دیوان محاسبات درباره سامانه ثبت حقوق و مزایا اظهار داشت: اصل این سامانه در سازمان اداری و استخدامی مستقر و تحت نظارت ماست.
وی اضافه كرد: این سامانه خوب است اما كامل نیست، بعنوان مثال بعضی از دستگاه ها پرداخت های قانونی خودرا در سامانه اظهار نمی كنند در این راستا نامه ای به معاون اول رئیس جمهور نوشته ام و مواردی كه باید به این سامانه اضافه می شد را اعلام نمود.
آذر اظهار داشت: اگر این سامانه جامع شود می توان تمامی پرداختی های یك كارمند دولت را مشاهده كرد.
منبع: كارت خوب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب