داور دومین جشنواره بین المللی موسیقی ایثار:
اشاعه جشنواره ها ذائقه جوانان را به موسیقی اصیل سوق می دهد
به گزارش کارت خوب، لرستان داور دومین جشنواره بین المللی موسیقی ایثار-نوای مهر اظهار داشت: برگزاری اینطور جشنواره ها، اشاعه و فراوانی آنها که متمرکز بر موسیقی ایرانی است می تواند ذائقه جوانان را به سمت موسیقی اصیل و تولیدی کشورمان سوق دهد.
مجید اخشابی در دومین روز جشنواره بین المللی موسیقی ایثار-نوای مهر در جمع خبرنگاران درباب کیفیت اجرای گروههای شرکت کننده در این جشنواره با اشاره به اینکه این میزان از کیفیت در اجرا دور از انتظار بود، اظهار نمود: مهارت فوق العاده قابل توجه شرکت کنندگان ستودنی است.
وی افزود: موسیقی محلی لرستان فوق العاده است؛ مگر می شود این موسیقی اصیل را شنید و از آن لذت نبرد و تحت تاثیر آن قرار نگرفت.
داور دومین جشنواره بین المللی موسیقی ایثار-نوای مهر اظهار داشت: علاقه مردم لرستان اهمیت زیبایی موسیقی این دیار را دو چندان کرده است و جای تقدیر دارد که اینطور از موسیقی خود حمایت می کنند.
اخشابی بیان نمود: همه جا موسیقی محلی لرستان پابرجا است و این خیلی باارزش است و امیدواریم اقوام دیگر مانند قوم بزرگ لر نیز از موسیقی خود حمایت کنند.
وی ادامه داد: موسیقی دیگر اقوام ایران زمین نیز باید حفظ و بی کم و کاست به دست آیندگان برسد.
داور دومین جشنواره بین المللی موسیقی ایثار-نوای مهر با اشاره به اینکه "دایه دایه" یکی از شاهکارهای موسیقی ماسی قوم بزرگ لر است، خاطرنشان کرد: باشنیدن این ترانه در هر زمان و مکانی حس شور، مبارزه، دفاع و مقاومت در وجود آدمی برانگیخته می شود.
اخشابی با اشاره به اینکه یک قطعه موسیقی محلی را با قطعه الکترونیک اقتباس کردیم، تصریح کرد: موسیقی محلی میراثی کهن بسان اقیانوسی است که پر از مروارید است و این میراث برای آهنگ سازهای جوانتر گنجینه ای که می توان از آن مرواردی ها برداشت کرد و با آراستگی امروز عرضه و منتج به نتایج خیلی شگرفی شود.
وی افزود: برگزاری اینطور جشنواره ها، اشاعه و فراوانی آنها که متمرکز بر موسیقی ایرانی است می تواند ذائقه جوانان را به سمت موسیقی اصیل و تولیدی کشورمان سوق دهد.
داور دومین جشنواره بین المللی موسیقی ایثار-نوای مهر خاطرنشان کرد: یکی از آیتم هایی که به آن امتیاز می دهیم و در شیوه نامه دومین جشنواره بین المللی موسیقی ایثار-نوای مهر نیز تعریف شده این است که اجراها، آثار و تولیدات مبتنی بر موسیقی قومی و ایرانی باشد.
اخشابی افزود: رسانه در پخش و معرفی موسیقی های محلی نقش به سزایی دارد و فقط پخش موسیقی کافی نیست بلکه باید اثر تفسیر و پیشینه آن معرفی شود.
وی تصریح کرد: معرفی پیشینه، تعبیر و تفسیر و تاویل در اثر موسیقایی به مثابه سایر آثار در جذب مخاطب بسیار اثرگذار بوده و اگر بتوانیم آثار را تفسیر و رمزگشایی نماییم اساسا مخاطب با دانش و توانایی ذهنی و علاقمندی بسیشتر به ارزش این گنجینه ها پی خواهد برد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب