معاون وزیر علوم:

شهید رئیسی حلقه وصل گروههای مختلف فکری در جامعه بود

شهید رئیسی حلقه وصل گروههای مختلف فکری در جامعه بود

به گزارش کارت خوب، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن اشاره به خصوصیت های شخصیتی شهید رئیسی اظهار داشت: وی حلقه وصل گروههای مختلف فکری در جامعه بود.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری در آیین اختتامیه کنگره شعر دانشجویی شهید جمهور در دانشگاه سوره، اظهار داشت: در وصف شهید آیت الله رئیسی صحبت های زیاد شده و رهبر معظم انقلاب در مناسبت های مختلف به خصوصیت ها و خصایص وی به تفصیل پرداختند.
وی اضافه کرد: یک خصوصیت مغتنم و مفید شهید جمهور اینست که آیت الله رئیسی اهل وصل بود و نگاه فصل نداشت. نه فقط در دولت بلکه حتی در دوره ای که در قوه قضاییه و آستان قدس رضوی بود به طرز عجیبی اهل سلم و وفق و دوست داشتن و محبت و وصل بود و همین نگاه باعث شد واقعاً از تفکرات مختلف بهره می گرفت که بعضی از آنها رسانه ای هم شده است و بعضی از افراد با تماس طرف مشورت شهید رئیسی قرار می گرفتند.
کلانتری افزود: حتی در هیات دولت هم این تنوع فکری را میتوان مشاهده کرد. این به برکت شهید رئیسی بود که توانست آنها را دور هم جمع کند و تذکر هم می داد به هیات دولت که کاردانی، توانمندی، باور به ما می توانیم و کارکردن برای مردم مهم می باشد و نگاه های سیاسی کمترین اهمیت را برای او داشت.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت: ما به چنین شخصیت هایی نیاز داریم که بتوانند کشور را به این ریل برگردانند. در عین پایبندی به اصول و آرمان های انقلاب، بتوانند این کشتی را بزرگ ببینند و از همه افراد متخصص بهره برده و سوار این کشتی کنند. این حلقه مفقوده ماست. حالا در جامعه گرفتار انشقاق های عظیمی شدیم بخصوص در بزنگاه هایی مثل انتخابات این ها تعویق پیدا می کند و این ها به نفع جامعه نیست.
کلانتری ضمن اشاره به حباب های معرفتی کاذبی که در جامعه شکل گرفته بیان نمود: حباب های معرفتی شکل گرفته و هر گروه در حباب معرفتی، خویش را بر حق کامل می داند. باید این حباب های کاذب معرفتی را از بین ببریم و حلقه های وصل را شکل دهیم.



وی اضافه کرد: تلقی من اینست که شعرا به سبب سرک کشیدن به فضاهای معرفتی مختلف، امکان از بین بردن این حباب های معرفتی کاذب را دارند.
در تاریخ اندیشه اجتماعی و فلسفه علم هم که بررسی می نماییم می بینیم کثیری از فلاسفه به این مساله با ادبیات مختلف اشاره می کنند که انسان ها بر مبنای جایگاه و موقعیت سیاسی و اجتماعی خودشان به یک ادراکی می رسند و خویش را بر حق می پندارند و گوش شنوایی برای استدلال طرف مقابل ندارند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان نمود: این مباحثی که بیان شد در شبکه های اجتماعی خویش را نشان داده است و شبکه های اجتماعی به محملی برای ایجاد کلونی های یک دست شده است. در یک حباب قرار می گیرند، حرف می زنند و تایید می گیرند و اساساً چیز دیگری نمی بینند. یک شبکه دیگر، گروه دیگر در فضایی دیگر باردیگر همین استراتژی را دارد واین سبب شده تا شکاف ها بسیار زیاد شود. شهید رئیسی این نگاه را به معنای واقعی نداشت. باوری که به ذات و گوهر انسانی داشت از یک سو و از طرفی به ظرفیتهای انقلاب اعتماد داشت.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در انتها با تکیه بر نقش شعر و شعرا در از بین بردن حباب های معرفتی کاذب اظهار داشت: شعرا می توانند پل بزنند، شعرا برای وصل کردن و ارتباط دادن هستند، شعرا می توانند حلقه های معرفتی متصل کننده باشند و شعرا می توانند آن گوهر مشترک را به تصویر بکشند و افراد را از این نزاع هایی که به نفع جامعه نیست، پرهیز بدهند




منبع:

1403/04/23
14:10:06
5.0 / 5
240
تگهای خبر: آموزش , پرداخت , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
لینک دوستان كارت خوب
کارت خوب

کارت ویزیت خوب