معاون توسعه شركت های دانش بنیان:
چالش های کشور با تکمیل زنجیره فناوری رفع می شود
به گزارش کارت خوب، معاون توسعه شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان فعال، برای رفع چالش های کشور باید زنجیره فناوری را شناسایی و تکمیل کنند.
به گزارش کارت خوب به نقل از خبرگزاری ایرنا، تورج امرایی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از شرکتهای پارک علم و فناوری خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: باید بدانیم در کجای این زنجیره گرفتار کمبود هستیم و چالش های کشور را کدام شرکت ها می توانند بر طرف کنند تا به سبد دانش بنیان اضافه شوند و در حوزه های جدید نقش آفرین باشند.
وی با اشاره به اینکه بر مبنای برنامه هفتم توسعه، شرکتهای دانش بنیان باید از ۱۰ هزار شرکت به ۳۰ هزار شرکت افزایش یابد؛ بیان نمود: ازاین رو باید بتوانیم توانمندی های کشور در حوزه فناوری را در مناطق مختلف شناسایی و حمایت نماییم..
معاون توسعه شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری اظهار نمود: شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان رضوی در تولید محصولات راهبردی کشور که برخی برای اولین بار رخ داده است، نقش آفرین و منحصر به فرد عمل کرده اند.
وی افزود: این شرکت ها بسیار توانمند عمل کرده و محصولات تولیدی آنان با فناوری بالا و مورد نیاز کشور است.
امرایی اظهار نمود: پارک علم و فناوری خراسان رضوی در بعضی از حوزه ها نظیر انرژی، ماشین آلات، فناوری اطلاعات و تجهیزات پیشرفته در کشور سرآمد است، در صورتی که این پارک از نظر زیر ساختی با محدودیت هایی رو به رو است.
تمرکز بر زنجیره ارزشی صنایع
رییس مرکز مدیریت طرح های کلان و پیشران در معاونت علمی ریاست جمهوری هم اظهار داشت: شرکتهای شاخص دانش بنیان می توانند بارهای بزرگی را در چارچوب طرح های کلان و پیشران کشور بر دوش بکشند و نقش آفرین باشند، ازاین رو شناسایی این شرکتهای مستعد در دستور کار است.
رضا حاتمی اضافه کرد: شرکتهای دانش بنیان باید بتوانند بر روی زنجیره های ارزشی صنعت خود، متمرکز شوند و آنرا ارتقا دهند.
وی ضمن اشاره به این که تابحال چند قرارداد با شرکتهای پارک علم و فناوری خراسان رضوی به امضاء رسیده است، بیان نمود: معاونت علمی برنامه هایی را از راه شرکتهای پژوهش و توسعه صنعتی در دست اقدام دارد تا بتوانند در ارتباط با صنایع کشور، دستاوردهای خوبی را فراهم نمایند.
وی بیان نمود: این در شرایطی است که احتیاج به نهادهای واسط وجود دارد تا بتوانند صنایع را به شرکت دانش بنیان وصل کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب