تاکید معاون وزیر علوم بر اهمیت آشنایی دانش آموزان با لزوم پژوهش

تاکید معاون وزیر علوم بر اهمیت آشنایی دانش آموزان با لزوم پژوهش

به گزارش کارت خوب، معاون وزیر علوم و رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری ضمن اشاره به برگزاری مراسم مختلف برای آشنایی دانش آموزان با اهمیت پژوهش یکی از اقدامات را برگزاری زنگ پژوهش در تمام مدارس همینطور اختصاص روزهای ویژه ای برای بازدید دانش آموزان و والدین از دانشگاه ها و تعامل مستقیم با مسؤلان علمی برشمرد.


به گزارش گروه علمی ایرنا از وزارت علوم، پیمان صالحی امروز (شنبه) در آیین تجلیل از معلمان و دانش آموزان پژوهشگر برتر وزارت آموزش و پرورش با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: هفته پژوهش سال جاری با برگزاری برنامه های متنوعی در سطح استان ها گرامی داشته و یکی از برجسته ترین این برنامه ها، مراسم ویژه ای بود که در وزارت آموزش و پرورش برگزار گردید. در این هفته، مراسم تجلیل از محققان و خیرین علمی هم در مدارس برگزار شد.
معاون پژوهشی وزیر علوم در این مراسم در اردوگاه شهید باهنر اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم در این هفته، برگزاری زنگ پژوهش در تمام مدارس کشور بود تا دانش آموزان از اهمیت پژوهش و پژوهش آگاه شوند. همچنین، روزهای ویژه ای برای بازدید دانش آموزان و والدین از دانشگاه ها و تعامل مستقیم با مسؤلان علمی درنظر گرفته شد.
صالحی ضمن اشاره به شعار هفته پژوهش که با شعار سال رهبر معظم انقلاب هم راستا است، اظهار نمود: یکی از روزهای مهم این هفته به "درهای باز" اختصاص داشت که به دانش آموزان، معلمان و والدین فرصت می دهد از نزدیک با محیط دانشگاه آشنا شده و سوالات خویش را از اساتید و مسؤلان مطرح کنند.
معاون پژوهشی وزارت علوم در قسمت دیگری از سخنان خود به موفقیت های علمی کشور اشاره نمود و اظهار داشت: در سال ۱۹۹۶، ایران رتبه ۵۴ جهانی را در تولید علم به خود اختصاص داده بود، در حالیکه امروز با تلاشهای بی وقفه محققان، ارتقا یافته و در مقطعی به رتبه ۱۵ جهان هم رسیدیم. مطابق برنامه هفتم توسعه، هدف ما رسیدن به رتبه ۱۴ جهانی در انتها این برنامه است.
صالحی اضافه کرد: هم اکنون ۳۵ هزار عضو هیئت علمی در وزارت علوم مشغول به فعالیت هستند که حدود ۱۲ هزار نفر از آنها در ارتباط با صنعت و جامعه قرار دارند. ما در وزارت علوم تلاش داریم تا این ارتباطات را تقویت کرده و با انعقاد قراردادهایی، مشکلات صنعتی کشور را حل نماییم.
وی در نهایت به رشد و گسترش پارک های علم و فناوری اشاره نمود و اظهار داشت: امروز ۵۹ پارک علم و فناوری در کشور فعال می باشند و ۱۴۰ هزار نفر در این پارک ها مشغول به کارند. این پارک ها نقش بسیار مهمی در تجاری سازی طرح های پژوهشی و توسعه اقتصاد دانش بنیان دارند.
به گزارش کارت خوب به نقل از خبرگزاری ایرنا، هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۳ با شعار «پژوهش و فناوری پیشران جهش تولید با مشارکت مردم» از ۲۳ تا ۲۹ آذرماه برگزار می شود. جمعه (۲۳ آذرماه) روز پژوهش و فناوری زمینه ساز رشد و جهش تولید، شنبه (۲۴ آذرماه) مدرسه، بنیان پژوهش و فناوری، یکشنبه (۲۵ آذرماه) محققان و فناوران طلایه داران مرجعیت علمی، دو شنبه (۲۶ آذرماه) تعامل دانشگاه با جامعه و صنعت، لزوم جهش تولید است. سه شنبه (۲۷ آذرماه) وحدت حوزه و دانشگاه، هم افزایی برای وفاق ملی، چهارشنبه ( ۲۸ آذرماه) پژوهش و فناوری، پیشران دیپلماسی علمی، پنجشنبه ( ۲۹ آذرماه) پژوهش و فناوری و مشارکت مردم نامگذاری شده است.



منبع:

1403/09/25
10:06:42
5.0 / 5
27
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , تولید , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
کارت خوب

کارت ویزیت خوب