صدیقی:
با آبروی مردم بازی نکنیم
به گزارش کارت خوب، امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: شب قدر، شب اتحاد و شستن دل ها از کینه ها است. لکه های سوظن، بدبینی و کدورت و عقده مانع پیوستن به دریای عظمت امت است.
به گزارش کارت خوب به نقل از ایسنا، حجت الاسلام کاظم صدیقی ظهر امروز در خطبه های نخستین نماز جمعه تهران در سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: یکی از اهداف روزه رسیدن به تقوا است؛ تا کسی خدا ترس نباشد و حریم الهی را رعایت نکند، توفیق روزه را پیدا نمی کند.
وی ادامه داد: انسان با روزه و داشتن اراده ایمانی در مقابل زیاده خواهی های نفس اماره ایستادگی می کند و به قله عظمت بندگی نائل می شود.
شب قدر، شب اتحاد و شستن دل ها از کینه ها است
صدیقی با بیان اینکه «باید قدر شب های قدر را دانست» اظهار داشت: شب قدر، شب اتحاد و شستن دل ها از کینه ها است؛ لکه های سوظن، بدبینی و کدورت و عقده مانع پیوستن به دریای عظمت امت است؛ دل را پاک نماییم و جان را از غبارها بزداییم و آیینه نفس الهی خودمان را شفاف نماییم تا جمال امام زمان (عج) را در دل خودمان بینیم.
خطیب نماز جمعه تهران اظهار داشت: امروز رهبر انقلاب به دعا سفارش کردند؛ دعا در قرآن کریم مهم به حساب آمده و پاسخ خدا را به همراه دارد. دعا هم سلاح و هم سپر است. دشمن را با دعا، زمین گیر و نفس اماره را با دعا ضعیف نماییم و دل را با دعا رقیق کرده و رحمت الهی را با دعا جذب کرده و شرایط دعا را فراهم کنید که عمدتاً توسل به ائمه اطهار به ویژه شب های قدر است.
وی با بیان اینکه «شب قدر شب نزول قرآن و آشتی با قرآن است»، اظهار داشت: از این همه کودک کشی و خون ریزی به خدا پناه ببریم. باز شدن گره های معرفتی، فرهنگی و اقتصادی و سیاسی جهان نیاز دارد که صاحب عالم قدم روی چشم ما بگذارد.
صدیقی اظهار داشت: مهم ترین خاصیت امیرالمومنین(ع) این بود که عاشق خدا و رسول خدا(ص) بود و همه وجودش وقف خدا و رسولش بود.
با آبروی مردم بازی نکنیم
صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه اظهار داشت: همه را به رعایت تقوا دعوت می کنم؛ تقوا سنگر و بصیرت و طهارت است. ان شا ا... در ماه رمضان به ترک گناه به ویژه غیبت عادت کرده و با آبروی مردم بازی نکنیم و تعرضی به نوامیس مردم پیش نیاد.
وی ادامه داد: افرادی هستند که با عدم رعایت عفت، حجاب و پوشش، کشور را دشمن شاد کرده و اصالت ایرانی و اسلامی بودن را کمرنگ می کنند؛ ان شاالله به مدد امیرالمومنین(ع) با معنویت بدست آمده و نفوذ کلمه و برنامه ریزی ها، بتوانید این موارد را برطرف کرده و در این ماه شاهد خوبی ها، مهربانی ها، سازگاری ها، آشتی کردن ها، احسان ها، رسیدگی به ایتام، به فکر فقرا بودن و برادری باشیم.
صدیقی بیان کرد: سال جدید با ایام شهادت جانگداز امیرالمومنین(ع) تقارن پیدا کرده است؛ جان ها با بهار قرآن عطر گرفته و با عشق امیرالمومنین(ع) نورانی شده است. سال را با نورانیت و با حب، عشق و یاد علی(ع) شروع می نماییم.
تولید محور رونق زندگی مردم است
خطیب نماز جمعه تهران در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال به نام «سرمایه گذاری برای تولید» اظهار داشت: حضرت آقا شعار امسال را مسئله تولید و سرمایه گذاری مطرح فرمودند؛ این بیانات رهبر انقلاب شعار نیست بلکه یافته ها است و وظیفه دولت و ملت را در شروع سال به عنوان برنامه سعادت سفارش می کنند.
وی اظهار داشت: رهبر انقلاب لحظه ای غافل نمی شوند که گره از معیشت مردم باز شده و مردم با احساس امنیت در معیشت بتوانند بندگی خدا کرده و به قله قرب خدا نائل شوند.
صدیقی با بیان اینکه «تولید محور رونق زندگی مردم است»، اظهار داشت: تولید موجب ایجاد اشتغال و آبادانی و پیشرفت کشور می شود منتها تولید به لوازمی نیاز دارد که در راس آن، سرمایه گذاری است.
وی توضیح داد: یکی از الزامات سرمایه گذاری در تولید، برنامه ریزی دولت می باشد. اساسا فلسفه وجود دولت، ریل گذاری برای تسهیل زندگی مردم است، دولت چراغ روشن کرده و با ارائه برنامه، دردهای مردم را احصا کرده و اولویت ها را دسته بندی می کند. همین طور دولت برای رفع مشکلات با رعایت اولویت ها به مردم مسیر را مشخص کرده و مردم را در این حرکت کمک می نماید.
دولت رقیب مردم نیست
صدیقی اشاره کرد: دولت رقیب مردم نیست بلکه حامی، راهنما و دلگرمی مردم است. به همین دلیل باید دوبا با کارشناسان امین و نه کارشناسان غربی و کارشناسان مجرب و متدین بنشینند و راهی برای جذب سرمایه در اختیار مردم بگذارد.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه «باید برای سرمایه گذاری مشوق هایی پیش بینی شود»، اضافه کرد: باید در کنار تشویق مردم به سرمایه گذاری، فرهنگ سازی نیز لازم است؛ کار رسانه ملی تشویق مردم است تا جامعه از کارهای بی ثمر و فواید فردی پرهیز کرده و از خودخواهی ها و امتیازات ویژه دست بردارند و به حال هم و خلق خدا فکر کنند.
وی ادامه داد: باید فرهنگ سازی شود که ما همه اعضاء یک خانواده و دارای درد، هدف، قبله و قرآن مشترک و در رأس همه آنها دلبر مشترک یعنی امام زمان (عج) داریم. در زمان غیبت امام زمان نایب ایشان را داریم که می توانیم به او تکیه کرده و راهنمای ما است. او برای ما نسخه شفابخش می پیچد البته در صورتیکه به آن عمل نماییم.
صدیقی با تأکید بر «لزوم جلب اعتماد مردم»، اظهار داشت: مردم باید بدانند که اگر سرمایه شان را ارائه کردند، حسودها و تنگ نظرها متعرض آن نمی شوند و نمی گوین این ها سرمایه دار هستند و خون مردم را می مکند؛ این سرمایه را در راه دین و حلال به طرف تولید هدایت کنند و جوان ها تشویق به ارائه فکرهای نو شوند و با دانش بنیان ها به میدان آیند.
وی ادامه داد: موضوع مهم دیگر در سرمایه گذاری، وجود امنیت است. رییس قوه قضاییه در مقاطع مختلف شجاعانه حضور داشتند، البته برخی از ناظرین برای افرادی که تمکن ارائه سرمایه دارند، ایجاد ناامنی نمی کنند.
صدیقی اظهار داشت: باید این فرهنگ تبدیل به فرهنگ حمایت، حفاظت و هدایت شود؛ کار دولت جذب سرمایه است و این که سرمایه دار بداند که اگر سرمایه اش به کار گرفته شود هم سود بهتر بدست آورده و هم موجب آبادانی کشور می شود. نباید پولدارها سرمایه شان را در کشورهای دیگر ببرند و وقتی هم از آنها سوال می شود، بگویند امنیتی در کشور خودمان نداریم به همین دلیل این مسئله اقتدار، استقلال و اتحاد و اشتغال و ازدواج جوانان و پیشرفت و حتی فرهنگ و دیانت ما سهم به سزایی دارد.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: مردم ما در طول ۴۶ سال قبل با وجود تمامی حوادث تلخ ایستادگی کردند؛ هر ملت دیگری جز ملت ما علیرغم این حوادث تلخ از پای درآمده بود که نمونه آن از دست دادن رییس جمهور بسیار موثر و کارآمد و مغتنم بود. مردم عزادار شدند ولی هیچ کاری تعطیل نشد و طی ۵۰ روز دولت برگزیده شد و مجاری امور در راه قانون قرار گرفت.
وی ادامه داد: ملت ما در مقابل مصیبت ها تحمل عظیم داشت که این جز با عنایت خاص امام عصر (عج) حاصل نشده است.
نباید این کشور با داشتن این مردم، ایمان و اتحاد و سعه صدر و تحمل بزرگترین مصیبت ها مشکلی داشته باشد. ما سیدحسن نصرالله را از دست دادیم که خسارت بود ولی رفتن آنها و بازماندگان مقاومت و شهدا، ملت ما را قوی تر کرده است.
صدیقی در آخر اظهار داشت: مردم ما بازماندگان شهیدان و حافظان خون شهیدا هستند. این ملت به مردم لبنان کمک کرده و بانوان ما طلاهای خودرا نثار جبهه مقاومت کردند ان شاالله با وجود چنین مکتب، قرآن، مردم و رهبری گره ها یکی پس از دیگری باز خواهد شد و مردم ما با استقامت در این راه شاهد آمدن امام زمان (عج) خواهند بود و پاداش استقامت خودرا دریافت خواهند کرد.
منبع: كارت خوب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب